Late night with Jompa

Tjulululu! Har precis lagt på ett samtal med GreviSh. Saknat honom <333 Idag fick jag reda på att Pati-boy är sjuk :( Han kommer kanske inte kunna vara med imorron när vi möter Turkiska i Rinkeby, jag behöver hans backup ju :(
Idag har jag chillat i stan med grabbar. Du vet, pride och allt sånt där. Jocke och jag hade solglasögon på oss, sketa gulligt ju!

Imorron blire som sagt Rinkeby och sen ringa Greven och sen vet jag inte ;)

/ Jompa

Greven i sback

Helllouuu kära läsare greven här. Efter 5 dagar av överglaserat stek så är vi tillbaka från bengts land, Toby-man och jag har därför inte skrivit på en vecka vi har haft annat att tänka på. I allafall här kommer den dåliga nyheten tobbe drar till landet imorn och han kommer inte kunna på ett ytterligare tag, så jag skriver åt honom  ;))). Sitter hemma hos alex nu vi äter kakor och saft, fett gooot. Säger bara en sak bilder kommer sen och det känns som en rakhyvel hahahahahah jesper ring mig när du ser det hära

Hår

Åh, det här ska jag köpa imorron i stan. Det gör håret rakt utan plattång, så bra!



/ Jompa

Hej alla sötisar!

Kom hem precis från våran lilla impulsresa till örebro :) skriver lite mer om resan ikväll. Nu ska jag ut med alla söta vänner ^^ Puss Puss ♥ / Pati-Boy

Day turns to nite

Tjo! Sitter här på golvet och lyssnar på Rise Against - Hero Of War. Natten igår bestod av mycket tänkande, det gjorde denna dagen också. Jag funderar nämligen på att byta gymnasium. Får se om det går att göra, annars är jag fucked! Jaha, så vad har jag gjort idag? Inte ett piss! Trött som fan när morsan och lillebrorsan kom hem ifrån landet vid halv 12. När farsan kom hem så snackade vi om hur jag skulle göra med skolan osv, vi får hoppas att det löser sig. Och vet ni vad? Pati-boy stannar ytterligare en natt i Örebro.. :( Så han kommer imorgon! Längtar! Greven och de andra lirarna är packade 24/7 på bengans land. Haha.. Så roligt att smsa med gulleplutten. Vad händer ikväll då? Ska få ett samtal från David om ett tag, så får vi se vad han säger, om det inte gillas så blir det väl ner till K-badet med några. Vi hörs imorron!





/ Jompa

Filmkväll

Haaaaaaaaaaaaaaallå i stugan! Vill först bara säga att det kommer se glest ut på bloggen framöver.. Greven (Skaparen) och Toby-man har åkt ut till Bengans land 1 vecka så de 2 kommer inte kunna skriva.. Sen så har Pati-boy åkt till Örebro med sin familj, värsta impulsresan. Men han kommer hem imorron! Jahap.. Så vad har jag gjort?

Jo igår så hade jag filmkväll med David och My, Charlie skulle också varit där men hon kom aldrig.. :(
Det var mysigt, även fast vi blev störda av det där moppe mongot som är 20-år och åker runt på sin lilla mini-motor.. Iallafall, My var tvungen att ta tåget som gick 01.05 och David åkte hem till sin pappa då, och jag gick hem ifrån stationen. Fan vad skönt att morsan och farsan inte är hemma..
Jag kan visa en bild på gullepluttarna som var med på filmkvällen.



/ J0mpA

Hej hopp gummisnopp

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Jompa här. Har precis kommit ifrån kusinen Daniel som fyllde 30 år. Han fick en tatuering i present, får se vad det blir sen.. Där var det delar av släkten så de var najs att få träffa några som man inte gör så ofta. Hugo (Dannes son på 3-4 år) var hur busig som helst! Anyway, vi åt där och kollade lite på när Djurgården fick pisk, mwihihihihihi.

Kvällen igår va najs, kom till Greven vid 3 och hjälpte till med sista grejerna innan det kom lite folk som grillade och snacka skit om himmel och jord. Vid 8 började de droppa in lite mer folk, vissa kände man, vissa kände man inte. Så de va ju gölligt. Jag lovade ju hiss/diss idag och det kommer gott folk! Believe it or not!

Hiss:
1. Sköna folk hos Greven
2. Träffa puddingar
3. Inga bråk

Diss:
1. Mobil blev stulen, OMG!
2. Pati-boy kunde inte komma :(
3. En pinsamhet som inte många vet om..



/ Jompa

Pati-Boy The Wedding Crasher

Haha Älsklingar!
Igår va jag på bröllop de va skit najs typ i Eskilstuna maten va awsome sen va det öppen bar med allt du kan tänka dig. så när kl va 12 och 8-9 bira och en jävla massa groggar senare så gick man upp på dansgolvet och dansa skiten ur gammelfarmor och min bordsdam Ulla till min mammas kusiner som spela live musik hela kvällen. GRRRYMT! Kan säga att jag skämde ut mig lite inför släckten jag aldrig träffat förut. (a)
Ulla va skit söt haha 50+ dessvärre men de sket ja i, hade kul ändå sen blev jag avsläppt i bålsta vid 2 tiden då jag mötte en kompis och hennes kompis sen gick vi och köpte cigg och efter det ringde jag taxi, sved i plånboken men men de e ju löning så, och åkte hem till henne där vi titta på film sen somna jag vid 5 efter en skit skön dag.
Det tråkiga dock :( jag missa grevens fest där det tydligen va bra ös, men de kommer väll fler tillfällen att mysa med grabbarna. Det va allt från mig men kommer tillbaka och skriver snart. dessvärre åker jag till örebro imorgon och kommer hem på onsdag. 
Men vi hörs snart gott folk ha en underbar veckostart! :D
Pyss Pyss!


Godmorgon läsare!

Heeeeeeeeeeeeeeej! Pati-boY är på bröllop så jag skriver för hans del också :) Igår så var vi hos Greven, den lilla sötnosen. Vi var tydligen för högljudda  sa hans mamma så vi var tvungna att gå vid 12.. Too bad! På vägen hem hade vi det galet roligt. Jag och Pati-boy tog en massa bilder men Engström ville inte vara med på någon bild.. Så trist! Hiss och diss kommer imorgon gott folk! Det kommer att bli fullsmockat med godbitar och äckelbitar.
Här kommer några bilder ifrån vår lilla promenixx.







/ Jompa

Godmorgon kära vänner

Tjannnixen greven (skaparen) här. Vaknade tidigt idag och åt 2 mackor med kaviar-ost på . nee ja ´skoja bara hahhahahahha. Today is the big D. The big D är lika with THe big day. ja e jävligt taggad o ja har vart o köpt korv med bröd så vi kan grilla innan the big thing begins. Det roligaste i know är att blanda english och svendish haha. aja fan måste fixa lite stuff inför ikvällen hare så jävla bra kära bloggare o hälsa gärna på mig om ni ser mig på stan u know what  i talking about *tihi*. Your and everyones - Greven! 

Medlemmarna








TJanixxen, Nu har vi lagt upp bilder på följande sötnosar. PAtibuy med putläppar tobiiuncle me bar mage, Jomppa med fin tröja o greveish me badbåten. Fråggor? mejla mig.

Bilder på babesen kommer in dagligen med undantag vid personliga behov. Jaaa det var allt från skaparen (grevé-ohsten) pusspusss

Grabbarna fixar ljud

I den här bloggen medverkar: Greven (skaparen), Pati-boy (sexy-boy), Jompa (hiss or diss), Toby-man (Toby-uncle) 

Tjingeling! Åh vilket smaskigt väder det är här idag. Vi har haft myskväll med grabbarna.. Och vet du bloggen? Imorgon är det utgång! Hur kul som helst! Vi har spanat in Engströms rumpa.. Åh en riktig pudding. Åh juste!! OMG snyggingen Pati-boy har stylat håret med vax. Vet du bloggen? Vi ska nog börja med Pati-boys hårtips!

Här kommer en bild på vår snygging Pati-boys nya frisyr, fashion all the way!






Som ni kanske inte har förstått så är vi 4 pöjkar som är redo för allt. Vi är öppna för nya saker hela tiden, skaparen Greven gillar att vara med grabbarna. Han bor i en egen villa och därför gillar han långa kvällspromenader, om ni har några frågor så mejla direkt Greven Råger. 

Jompas hissar/dissar lista:

Jompa hissar:

1. Skäggströms anusblekta stjärt
 2. Greven och Pati-boys nya frisyrer.
3. Pride festivalen, längtar!

Jompa dissar:

1. Gröna tröjor, OMG!
2. Biter på naglarna, hallå liksom?!
3. Folk med fördomar.


Toby-man är på landet, stackare! Där kan man inte shoppa OMG.

Vill ni veta vad jag (Jompa), Greven och Pati-boy gjorde idag? Vi shoppade! Åh jag bara älskar lukten av nya kläder och accesoarer.. Kassörerna är bara så "good-looking"! Bilder på kläderna kommer lite senare. Ni får ha det så himla bra och kom ihåg, se alltid upp till Greven, Pati-boy, Jompa och Toby-man.

PUSS! 







Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0